Hindistan cevizi şarabı / palmiye suyu - Doğal hindistan cevizi şarabı ve palmiye suyu
Palm şarabı ve palm suyu, hindistancevizi veya şeker palmalarının çiçeklerinden elde edilir. Bunun için çiçek salkımları, açmadan önce bağlanır, kesilir ve çıkan su toplanır. Bu su, genellikle her sabah yapılan hasatta %5 - %8 alkol içeriğine sahiptir. Fermentasyon sürecini kontrol edebiliyoruz ve böylece palm suyu ve şarabı %0 - %9 alkol içeriği ile üretebiliyoruz. Yılda 4,5 milyon litreden fazla tüketilen palm şarabı, dünya çapında en popüler alkollü içeceklerden biridir - elma şarabı ve şarapların çok önünde - ve 35'ten fazla ülkede, örneğin: Toddy, Kallu, palm wine, palmwein, Tuba, Malfu gibi isimlerle bilinmektedir.